Sitecounter

De bezoekers op jouw website, klaar en duidelijk

Sitecounter is hét hulpmiddel bij uitstek voor het beheren en analyseren van het verkeer op uw website. Met slechts enkele muisklikken komt u alles te weten over hoe uw bezoekers uw website vinden, langs waar ze die weer verlaten, welke systeeminstellingen uw bezoekers hebben, welke herkomst uw bezoekers hebben en nog veel, veel meer...

Vrij van reclame

Deze service wordt u geheel vrij van reclame aangeboden. U wordt zowel op deze website als op uw website niet gestoord door pop-ups, pop-unders of banners. Ook kan u Sitecounter geheel onzichtbaar integreren in uw website zodat het ontwerp van uw website niet verstoord wordt door onze teller.

Altijd en overal bereikbaar

U kan uw bezoekersanalyse altijd bekijken. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding, een gsm met internetverbinding of een pda met internetverbinding.

Op maat voor u

Sitecounter is beschikbaar in verschillende tariefvormen. U beschikt steeds over de volledige functionaliteit van Sitecounter, welke tariefvorm u ook neemt. Het verschil zit in het maximum toegestane aantal unieke bezoekers en pageviews. Voor meer informatie over deze verschillende tariefvormen kan u terecht op deze pagina.

Groeit dagelijks

Het internet groeit dagelijks, de mogelijkheden groeien dagelijks, dus waarom zou uw bezoekersteller dat dan ook niet doen? We proberen regelmatig nieuwe functies toe te voegen aan Sitecounter, zodat u een nog gedetailleerder beeld krijgt van het verkeer op uw website. Een kort overzicht van enkele belangrijke functies vindt u op deze pagina.

Geen software installeren

Sitecounter is een webtoepassing. Dit wil zeggen dat u, behalve een browser met internetverbinding, geen enkele software hoeft te installeren op uw computer. U maakt ook steeds gebruik van de nieuwste versie van Sitecounter.

Copyright © 2004 - 2023 Dape. Alle rechten voorbehouden. Lees onze disclaimer.
Sitecounter