Sitecounter

Help

Hoe kan ik een vraag stellen?

U kunt ons een vraag stellen door links in het menu op "Contacteer ons" te klikken en dan het formulier in te vullen.

Ik wil gebruik maken van Sitecounter. Hoe ga ik te werk?

Om van Sitecounter gebruik te maken, voert u onderstaande stappen uit:
1. Klik op "Een Sitecounter ID aanmaken" in het menu aan de linkerkant van deze pagina.
2. Vul uw gegevens in en klik op de knop "Sitecounter ID aanmaken".
3. U krijgt een e-mail van [email protected] met een bevestigingslink.
4. Volg de instructies in die e-mail.
5. Log in met uw nieuwe gegevens op de startpagina van Sitecounter.

Ik kan niet aanmelden, wat is er mis?

Meestal is de oorzaak hiervan dat de cookies zijn uitgeschakeld. Sitecounter heeft cookies nodig om te kunnen werken. Ook moet javascript beschikbaar zijn. Als er dan nog problemen zijn kan dat liggen aan uw browser die niet ondersteund wordt. Sitecounter is geoptimaliseerd voor Firefox, maar werkt ook goed in Internet Explorer en Opera.

Ik heb een website toegevoegd, maar krijg geen resultaten. Wat is er mis?

Waarschijnlijk bent u vergeten de nieuwe tellercode op de pagina's te plaatsen. Het is noodzakelijk dat die code op de pagina's staat die u wilt dat Sitecounter kan "zien". U vind deze tellercode bij "Tellercode & hulpmiddelen", "Tellercode".

Waarom krijg ik bij miniaturen het Sitecounter logo te zien in plaats van de pagina zelf?

Dit kan 2 redenen hebben. Ofwel werd de opgegeven pagina niet gevonden ofwel is de pagina nog niet opgenomen door onze server. Probeer enkele minuten later nog een keer. De nieuwe miniaturen zouden nu te zien moeten zijn.

Waar kan ik het beste mijn tellercode plaatsen?

De beste plaats voor de tellercode is onderaan, net boven de </body> tag in uw paginacode. U moet deze tellercode op elke pagina plaatsen die moet geteld worden door Sitecounter.

Kan ik met een Free account samenwerken met iemand die een Pro account heeft?

Ja. U kunt, wanneer de eigenaar van die website het toestaat, met een Sitecounter Free account de resultaten bekijken van een website die gebruikmaakt van een Pro account. De databaserecords van de websites waarvan u geen eigenaar bent tellen uiteraard niet mee in uw dagelijkse limiet.

Het aantal paginaweergaves voor vandaag is lager dan het toegestane aantal databaserecords en toch krijg ik de melding "Het maximum aantal databaserecords werd bereikt...". Wat is er mis?

Het aantal databaserecords is de som van het aantal paginaweergaves en, wanneer u deze functie heeft ingeschakeld bij het genereren van uw tellercode, het aantal gevolgde links.

Mijn teller is geplaatst en toch krijg ik de melding "Geen tellercode gevonden op de startpagina van deze website". Wat is er mis?

Wanneer u deze melding krijgt, maar toch ziet in uw resultaten dat uw teller telt, is er geen enkel probleem en mag u deze melding negeren. Sommige servers laten het niet toe dat Sitecounter een pagina opvraagt om te controleren of de correcte tellercode geplaatst werd.

Wanneer worden de miniaturen gemaakt?

Een nieuw miniatuur wordt aangemaakt waneer de oude versie ouder is dan 7 dagen of wanneer ze nog niet bestaat in onze database als ze wordt opgevraagd door een Sitecounter gebruiker. De server maakt miniaturen op vaste tijdstippen aan. Het is dus mogelijk dat een miniatuur voor een bepaalde pagina niet meteen beschikbaar is.

Hoe vaak controleert Sitecounter de status van mijn webserver?

Dit is afhankelijk van uw accounttype. Bij een Free account gebeurt dit elk half uur, bij een Light account elke 15 minuten en bij een Pro account elke 5 minuten.

Copyright © 2004 - 2023 Dape. Alle rechten voorbehouden. Lees onze disclaimer.
Sitecounter